Options
Go to last post Go to first unread
clonerotica  
#1 Posted : Monday, April 10, 2023 4:17:13 PM(UTC)
clonerotica

Rank: Newbie

Joined: 3/14/2018(UTC)
Posts: 9

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Hi,


When I click on Attach Female Genitals to a G9 character I get a warning: " kaluma femgens not found"


What's going on?

kaluma  
#2 Posted : Tuesday, April 11, 2023 9:50:41 AM(UTC)
kaluma

Rank: Advanced Member

Joined: 12/10/2018(UTC)
Posts: 41

Thanks: 2 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)

Hi clonerotica!

An error message like this can only appear if it doesn't even load the graft. Are there any error messages before? Please try to reinstall the product. If this doesn't help, can you please tell me if you use a specific character or if you have other products applied to the g9 figure?

Sorry for the inconvenience.

kaluma

Edited by user Tuesday, April 11, 2023 9:58:40 AM(UTC)  | Reason: Not specified

clonerotica  
#3 Posted : Tuesday, April 11, 2023 2:50:40 PM(UTC)
clonerotica

Rank: Newbie

Joined: 3/14/2018(UTC)
Posts: 9

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Originally Posted by: kaluma Go to Quoted Post


Hi clonerotica!

An error message like this can only appear if it doesn't even load the graft. Are there any error messages before? Please try to reinstall the product. If this doesn't help, can you please tell me if you use a specific character or if you have other products applied to the g9 figure?

Sorry for the inconvenience.

kaluma



Hi Kaluma,


I resolved the issue. The G9 figure was in a group. I ungrouped it and now it works. Thanks!


kaluma  
#4 Posted : Wednesday, April 12, 2023 3:54:25 AM(UTC)
kaluma

Rank: Advanced Member

Joined: 12/10/2018(UTC)
Posts: 41

Thanks: 2 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Hi!

I'm glad you solved it. Thanks for letting me know.
I see, the part of the script which is responsible for selecting the correct node uses the root node as a start. So if the character figure has a parent, this can cause problems. I didn't consider that. I will have a look and change the script. Thank you for the hint!

kaluma
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2024, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.265 seconds.

Notification

Icon
Error