Options
Go to last post Go to first unread
warlama  
#1 Posted : Tuesday, July 10, 2018 7:05:38 PM(UTC)
warlama

Rank: Newbie

Joined: 2/28/2018(UTC)
Posts: 2

I just purchased xxy victoria male genitals. https://www.renderotica.com/store/sku/59270_XXY and after some sorting out i got it installed. however there is an issue with trying to texture it. there is a big white patch that i dont know how to resolve.


i tried emailing the creator about it but with no reply. how do i go about fixing this?


warlama attached the following image(s):
texture issue.png
shadoman  
#2 Posted : Thursday, July 12, 2018 10:10:07 AM(UTC)
shadoman

Rank: Advanced Member

Joined: 9/15/2012(UTC)
Posts: 6,777

Thanks: 14 times
Was thanked: 91 time(s) in 75 post(s)

Usually I would give the vendor of any item 24 hours to respond. Creating props might not be a full time job for them and if you sent the email on a weekend allow 48 hours for a reply.


However you can always contact the Renderotica store via the link below. In the subject like place your invoice number


store@renderotica.com


Now I have seen this in poser after conforming the genital prop to the hip. what I do is click on the item and instead of selecting "BODY"  I select "HIP": and then use the X-Y-Z- dials to push the prop inward till the white patch is gone..  Now if you are using DAZ Studio this may or may not work


But since these items are tested by the Renderotica store. I would contact them and perhaps they can act on your behalf and get ahold of the Vendor


 


Regards  Shadoman


Who knows what lurks in the hearts of perverted artist....
The Shado Knows
rbug02  
#3 Posted : Friday, July 13, 2018 8:07:30 AM(UTC)
rbug02

Rank: Advanced Member

Joined: 12/18/2012(UTC)
Posts: 89

Thanks: 5 times
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)

ok well I think you missed a couple steps in the process. it is ok, we all miss stuff......


So here is what i did I loaded it and got the same results as you.


i selected G8 Vickie, loaded the Gens


it came out with wite on top.


and double clicked the second icon.


then still keeping V8 selected i double clicked the shell icon. 


the results are good.




 


Hope this helps.


rbug02  
#4 Posted : Friday, July 13, 2018 8:11:38 AM(UTC)
rbug02

Rank: Advanced Member

Joined: 12/18/2012(UTC)
Posts: 89

Thanks: 5 times
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
well i tried to show you what i did but it will not load for some reason....

so here is what i did when this happened.
1. Select V8 figure.
2. double click step one.
3. after gens load double click step 2. This should fix it.
4. double click step 3.

As this is how the creator set it up I would say that manually trying to texture it will not work. It did not work for me.
One thing is this the original version or is this the upgraded version.
dbxxx  
#5 Posted : Friday, July 13, 2018 8:39:48 PM(UTC)
dbxxx

Rank: Member

Joined: 5/31/2017(UTC)
Posts: 13

Was thanked: 9 time(s) in 8 post(s)
Hi, sorry for late replay here.

Thank you rbug02 you are right.
The white part of the model is left white to make it easy to tell if you forgotten to execute the MAT copy script. It makes the white part use your characters materials.

db xxx
warlama  
#6 Posted : Saturday, July 14, 2018 1:08:37 PM(UTC)
warlama

Rank: Newbie

Joined: 2/28/2018(UTC)
Posts: 2

thank you all who helped out. thanks to you all and the author of this item for coming to my aide.


with your help this issue has been resolved. thanks again.


Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error